erau interesanti si placuti anii aceia ...Metode de copiat !

D A N I- Membru

Varsta: 18
Localizare: Tecuci
- Mesaj n°1
Metode de copiat !
Sper ca acest topic va fi activ pentru ca multa lume va veni cu idei noi si vor fi foarte multi creativi si inventivi . La mine in generala se copia cu cartea sub banca ( Inapoiati ) si la scoala .. imi puneam o foaie intre coperta si carte ... si cand dadeam test numa luam foaia si copiam pe rupte
erau interesanti si placuti anii aceia ...
erau interesanti si placuti anii aceia ...
F I V E- Membru

Localizare: Rovinari
- Mesaj n°2
Re: Metode de copiat !
Eu la franceza am pus caietul pe picior ca si cum tineam mingea sau daca nu il puneam jos si dadeam foile cu piciorul ca ne-a dat lucrare pe nepregatite si am luat 10 

"D O N"- Super Moderator

Varsta: 17
Localizare: Buzau
- Mesaj n°3
bhai copiat kalumea e sa scrii lectia sau ce vrei pe etcheta de la tricou:D eu imi iau un tricou cu etiketa in partea stanga si scriu pe ea si dak e cva nare ce sa gaseasca
)
)
D A N I- Membru

- Mesaj n°4
)))))))))))) lol DON
))))))))))0eu scriam pe banca
) cu creionu 

"D O N"- Super Moderator

- Mesaj n°5
frt si pe banka dar dak ai un afurist de iti semneaza lucrarea si se plmba prin banci nu ai alta solutie si e ff atent

!!!Maryus!!!- Moderator

- Mesaj n°6
Cand se duce profu la fereastra deschidem toti caietele si copiem sau mai scru pe banca cu reionu si can dau foaia ma prefac ca desenez pe banca si sterg
)
)
MAsYu- Membru

Varsta: 16
Localizare: Iasi
- Mesaj n°7
faci copiutze si bagi in maneca sau in buzunaru interior de la sacou/geaca etc.
merge destul de bine:P
merge destul de bine:P

ARSENE- Membru

Localizare: BARLAD
- Mesaj n°8
Odata am copiat punand hartiute sub eticheta de nume de pe coperta de la caiet . In timpul testului dezlipesti si citesti de acolo 

..::->Play3r<-::..- Membru

- Mesaj n°9
cel mai simplu e sa invavatati ..ca daca aveti un rpofesor cum e handicapata de CRetzu la romanan dati de dreaq......pe mine ma prins coopiind ....
...si doar am bagat mana in banca sa ma uit pe fitzuica ...da- sa mai scriu de pe ea...si cei mai naspa e ca am scris tot in lucrare ...mai trebuie 2,3 cuvinte ....si am luat 2 :|
...si doar am bagat mana in banca sa ma uit pe fitzuica ...da- sa mai scriu de pe ea...si cei mai naspa e ca am scris tot in lucrare ...mai trebuie 2,3 cuvinte ....si am luat 2 :|
"D O N"- Super Moderator

- Mesaj n°10
..::->Play3r<-::.. a scris:cel mai simplu e sa invavatati ..ca daca aveti un rpofesor cum e handicapata de CRetzu la romanan dati de dreaq......pe mine ma prins coopiind .......si doar am bagat mana in banca sa ma uit pe fitzuica ...da- sa mai scriu de pe ea...si cei mai naspa e ca am scris tot in lucrare ...mai trebuie 2,3 cuvinte ....si am luat 2 :|
ai acumulat experienta

ADMIN- Administrator

Localizare: Bucuresti
- Mesaj n°12
am luat si eu de cateva 1 si 2 la copiat:P dar unele metode de copiat pe care le folosesc:)) in cazul meu stau la geam pun acietu pe pervazu cu flori trag perdeaua copiez si ma fac ca ma uit pe geam=)) sau bag caietu sub cur si desfac cracii si copiez chiar in fata la profesoara si nu are ce sa vada:P knd vine langa mn lipesc picioarele:P sau bag caietu in ghiozdan si ghiozdanu il tin pe banca si ma fac ca caut cv in ghiozdan si citesc dupa acolo:)) si etc..:P copiute pe tel:P ..

Performante:
*FiNaLisT UCL SeZ X[ToTTenHaM]*
Extra-Competitii:
*Castigator Star Cup*
*Castigator Sezon 4 Galactick Tournament*
*Finalist World Cup*

^Daniel^- Competition Winner

Localizare: Buzau/Romania
- Mesaj n°13
ATENTIE !
Va prezint ce-a mai buna metoda de copiat !
Nu are cum sa dea gresii !
Deci..luati-va telefonul mobil... si intrati la ''NOTE'' si scrieti acolo lectia !
Nu aveti cum sa fiti prinsi copiind , in cel mai rau caz prinsi cu telefonul dar profu/profa nu o sa stie ce faceti acolo!
Sau mai am o metoda... scrieti pe o foaie mai mica coliuta si o bagati in foaia mare ( astefel incat sa nu se vada ca este acolo )
Hai bafta multa!
Va prezint ce-a mai buna metoda de copiat !
Nu are cum sa dea gresii !
Deci..luati-va telefonul mobil... si intrati la ''NOTE'' si scrieti acolo lectia !
Nu aveti cum sa fiti prinsi copiind , in cel mai rau caz prinsi cu telefonul dar profu/profa nu o sa stie ce faceti acolo!
Sau mai am o metoda... scrieti pe o foaie mai mica coliuta si o bagati in foaia mare ( astefel incat sa nu se vada ca este acolo )
Hai bafta multa!

Tireinho- Membru

Localizare: Comuna Borascu,Jud Gorj
- Mesaj n°14
cel mai bine ca sa copiati(va spun din propria experienta) aflati nr de tel al prof va cereti voie la toaleta...il sunati si spuneti o minciuna depinde ca trb sa vina pana la ....si pleca si copiati toti
) cel mai bn
)
PS:Mai e si varianta ca prof sa anuleze lucrarile daca este plecata prea mult timp
) e fb si metodata lui daniel cu telefonu
)
) cel mai bn
)PS:Mai e si varianta ca prof sa anuleze lucrarile daca este plecata prea mult timp
) e fb si metodata lui daniel cu telefonu
) 
"D O N"- Super Moderator

- Mesaj n°15
Tireinho a scris:cel mai bine ca sa copiati(va spun din propria experienta) aflati nr de tel al prof va cereti voie la toaleta...il sunati si spuneti o minciuna depinde ca trb sa vina pana la ....si pleca si copiati toti) cel mai bn
)
PS:Mai e si varianta ca prof sa anuleze lucrarile daca este plecata prea mult timp) e fb si metodata lui daniel cu telefonu
)
nu mere frt ce ai :-j u crezi k aici esty in filme :-j

D A N I- Membru

- Mesaj n°16
SF -uri
)
aia a lu maryusyk cu cracii
) e buna
)
) aia a lu maryusyk cu cracii
) e buna
)
F I V E- Membru

- Mesaj n°17
Da azi dau lucrare si am sa incerc
!!! sau nu mai bine fac de un 8 - 9 - 10 decat sa iau 1 ca invat !!
!!! sau nu mai bine fac de un 8 - 9 - 10 decat sa iau 1 ca invat !!
ADMIN- Administrator

Localizare: Bucuresti
- Mesaj n°18
ce de copiatori pe aici frate
)) da unu nu zice sa nu copiati k luati 1:)))
)) da unu nu zice sa nu copiati k luati 1:)))__________________________

Performante:
*FiNaLisT UCL SeZ X[ToTTenHaM]*
Extra-Competitii:
*Castigator Star Cup*
*Castigator Sezon 4 Galactick Tournament*
*Finalist World Cup*

Dragoshh- GFX Winner

Localizare: Brasov
- Mesaj n°19
eu unul nu copiez...o fac altii si pentru mine...eu doar ma inspir...putin din caiet putin de la colega...si iese de un 8 

.A L E X- Administrator

Localizare: B U Z Ă U
- Mesaj n°20
metode clasice ;))
guud!- Membru

Localizare: PH !
- Mesaj n°21
mda :| cam multe metode sunt "sf-uri" cum zice dani
)
eu am dat la bio lucrare acu 3 zile si am bagat caietu in ghiozdan lasat deschis,si din 2 in 2 min ma uitam in ghiozdan pe motivu ca nu mai scria pixu,sa imi ascut creionu, sa iau un servetel
)) cu toate ca nu aveam niciuna din astea prin ghiozdan..cel putin a mers ..
e buna si metoda cu telefonu,eu am incercat anu trkt si m am scos cu un 9 la logica
bafta tuturor:)) 
) eu am dat la bio lucrare acu 3 zile si am bagat caietu in ghiozdan lasat deschis,si din 2 in 2 min ma uitam in ghiozdan pe motivu ca nu mai scria pixu,sa imi ascut creionu, sa iau un servetel
)) cu toate ca nu aveam niciuna din astea prin ghiozdan..cel putin a mers ..
e buna si metoda cu telefonu,eu am incercat anu trkt si m am scos cu un 9 la logica
bafta tuturor:)) 

F I V E- Membru

- Mesaj n°22
Eu intreb in gura mare care stie la ex 2
)
)
F I V E- Membru

- Mesaj n°23
Unu de la mine din clasa s-a cacat pe el si a stat cu cacatu in pantaloni de la prima ora pana la a 6 - ea

"D O N"- Super Moderator

- Mesaj n°24
F I V E a scris:Unu de la mine din clasa s-a cacat pe el si a stat cu cacatu in pantaloni de la prima ora pana la a 6 - ea![]()

oxigen- Membru

- Mesaj n°25
INca o metoda buna :d ..
Luati`va penare la voi..majoritatea penarelor au o folie unde sa bagi orarul..Scrieti orarul..si sub orar bagati copiuta..sau fara orar merge STAS cand e profa in fata clasei..nici wall dk are nu vede ce faci tu cu penaru
)..te faci ca,cauti un pix..creion..etc :-"
Luati`va penare la voi..majoritatea penarelor au o folie unde sa bagi orarul..Scrieti orarul..si sub orar bagati copiuta..sau fara orar merge STAS cand e profa in fata clasei..nici wall dk are nu vede ce faci tu cu penaru
)..te faci ca,cauti un pix..creion..etc :-"
.A L E X- Administrator

- Mesaj n°26
da, dar daca e profesorul destept zice sa bagati tot in ghiozdan ;))

snep:*- Membru

- Mesaj n°27
mă, eu am copiat de multe ori da` nu m-a prins nici 1. am avut ieri test la religie sa scriu cele 10 porunci.
).
si aveam o carticica cu cele 10 porunci pe spate. am bagat-o sub foaia de test si am copiat. profa m-a pus sa ma mut la marginea bancii. am aruncat cartea pe jos , colegul de la geam o luat-o si o pus-o pe scaunul pe care am stat . am copiat amandoi si i-am zis sa ma mut inapoi in mijloc. colegu` o luat cartea si o pus-o inaintea penarului.
). 10 curat
:x.
).si aveam o carticica cu cele 10 porunci pe spate. am bagat-o sub foaia de test si am copiat. profa m-a pus sa ma mut la marginea bancii. am aruncat cartea pe jos , colegul de la geam o luat-o si o pus-o pe scaunul pe care am stat . am copiat amandoi si i-am zis sa ma mut inapoi in mijloc. colegu` o luat cartea si o pus-o inaintea penarului.
). 10 curat:x.

D A N I- Membru

- Mesaj n°28
daca nici la religie nu copii :-j e clar 

"D O N"- Super Moderator

- Mesaj n°29
aaa ia zi alecsu cei la RELIGIE
!!!
!!!
dr.m4ry3n- Membru

- Mesaj n°30
oxigen a scris:INca o metoda buna :d ..
Luati`va penare la voi..majoritatea penarelor au o folie unde sa bagi orarul..Scrieti orarul..si sub orar bagati copiuta..sau fara orar merge STAS cand e profa in fata clasei..nici wall dk are nu vede ce faci tu cu penaru)..te faci ca,cauti un pix..creion..etc :-"
ma jur nu folosesc penar de 2-3 ani
)cea mai buna e cea cu telul .

snep:*- Membru

- Mesaj n°31
D A N I a scris:daca nici la religie nu copii :-j e clar
am zis ca nu am copiat ? :s

Pankone- Membru

Localizare: Timisoara
- Mesaj n°32
deci!
1. cel mai usor mod de a copia e sa bagi foaia cu lectia respectiva in banca sau caietu' ( exemplu concret eu ) ! de ex. cum eu am geanta in banca, daca cumva trece profa pe langa mine, numa' pun geanta deasupra foii/caietului si gata.
2. intrebi pe colegu'/colega cam asa:
- auzi, zi si mie ce ai scris la ex. 2 te rog ..
sau pur si simplu vorbesti cu el si ii zici cam asa:
- ia si tu mana, sa vad ce ai scris acolo
sau cel mai simplu, te uiti la el pe lucrare si ii ceri sa te ajute daca nu intelegi un cuvant ( exemplu concret iara eu )
3. scrii mic cu creionu' pe banca. Asta merge perfect la testu' de la mate ! sau la chimie. ( cand ai nevoie de formule )
4. de ajuns primele 3 variante.
1. cel mai usor mod de a copia e sa bagi foaia cu lectia respectiva in banca sau caietu' ( exemplu concret eu ) ! de ex. cum eu am geanta in banca, daca cumva trece profa pe langa mine, numa' pun geanta deasupra foii/caietului si gata.
2. intrebi pe colegu'/colega cam asa:
- auzi, zi si mie ce ai scris la ex. 2 te rog ..
sau pur si simplu vorbesti cu el si ii zici cam asa:
- ia si tu mana, sa vad ce ai scris acolo
sau cel mai simplu, te uiti la el pe lucrare si ii ceri sa te ajute daca nu intelegi un cuvant ( exemplu concret iara eu )
3. scrii mic cu creionu' pe banca. Asta merge perfect la testu' de la mate ! sau la chimie. ( cand ai nevoie de formule )
4. de ajuns primele 3 variante.
* by Pankone. 

D A N I- Membru

- Mesaj n°33
scurt si la obiect
) s-a si semnat
) by pankone 
) s-a si semnat
) by pankone 

Pankone- Membru

- Mesaj n°34
D A N I a scris:scurt si la obiect) s-a si semnat
) by pankone
pai ori suntem concreti, ori numai suntem !

Sebi"IL Fenomeno- Membru

- Mesaj n°36
sau alta metoda scrii pe foaie de test dubla si cum o tii deschisa foaia cu un creion da nu apesi tare scrii lectia..si la test doar copii si dupa stergi cu radiera;)

Dau bine- Membru

- Mesaj n°37
sa va zic eu
) cum se copie la mate formule....eu le scriam pe degete , si inca le scriu
)...si cand ma scoate la tabla stau cu pumnu strans
) cum se copie la mate formule....eu le scriam pe degete , si inca le scriu

Pankone- Membru

- Mesaj n°38
Dau bine a scris:sa va zic eu) cum se copie la mate formule....eu le scriam pe degete , si inca le scriu
![]()
sau da asta
)sau iti scrii pe palma, si asta merge. depinde cat ai de scris ..
@ am un prieten, ce la teza la romana in cls a 8-a si-a scris nujt ce comentariu la o opera epica pe picioare
) si a venit in pantaloni scurti .. si cum statea el pe scaun, doar ridica putin din pantaloni si incepea sa scrie pe foaie
)a fost senzatie cu el ziua aia la sc
)
Dau bine- Membru

- Mesaj n°39
Pankone a scris:Dau bine a scris:sa va zic eu) cum se copie la mate formule....eu le scriam pe degete , si inca le scriu
![]()
sau da asta)
sau iti scrii pe palma, si asta merge. depinde cat ai de scris ..
@ am un prieten, ce la teza la romana in cls a 8-a si-a scris nujt ce comentariu la o opera epica pe picioare) si a venit in pantaloni scurti .. si cum statea el pe scaun, doar ridica putin din pantaloni si incepea sa scrie pe foaie
)
a fost senzatie cu el ziua aia la sc)
da..
... imi aduc aminte eram clasa 6a .. am fost si eu cu colegi in baie si ne-am scris lectia pe picioare ( pe gambe )
si ne-a prins
) , dar nu ne-a facut nimic
) 
deco_nike- Administrator

Localizare: Capitalaaa
- Mesaj n°40
am scris de mai mult ori ma rog
)) cam la toate testele pe spatele copertii de la caiet bagam caietu sub foaie cand profa se mai scobea in nas
))) intorceam caietu merge doar la mate fizica chimie franceza la romana ma tradat
am luat 1
)) cam la toate testele pe spatele copertii de la caiet bagam caietu sub foaie cand profa se mai scobea in nas
))) intorceam caietu merge doar la mate fizica chimie franceza la romana ma tradat
am luat 1

Pankone- Membru

- Mesaj n°41
Dau bine a scris:Pankone a scris:Dau bine a scris:sa va zic eu) cum se copie la mate formule....eu le scriam pe degete , si inca le scriu
![]()
sau da asta)
sau iti scrii pe palma, si asta merge. depinde cat ai de scris ..
@ am un prieten, ce la teza la romana in cls a 8-a si-a scris nujt ce comentariu la o opera epica pe picioare) si a venit in pantaloni scurti .. si cum statea el pe scaun, doar ridica putin din pantaloni si incepea sa scrie pe foaie
)
a fost senzatie cu el ziua aia la sc)
da..... imi aduc aminte eram clasa 6a .. am fost si eu cu colegi in baie si ne-am scris lectia pe picioare ( pe gambe )
si ne-a prins
) , dar nu ne-a facut nimic
)
da, dar pe asta nu l-a prins

asta e faza
)
Pankone- Membru

- Mesaj n°42
deco_nike a scris:pe spatele copertii de la caiet bagam caietu sub foaie
buna asta.

n-am mai auzit de ea ..
o sa incerc la primu' test
)
ToNy- Membru

- Mesaj n°43
cel mai bn este sa scrii lectia cu un pix care nu scrie si dupa doar dai peste sau sa rupi foaia cu lectia din caiet si sa desenezi avioane in timpul lucrarii
)" longdesc="17" /> ,eu unu asa fac
)" longdesc="17" /> ,eu unu asa fac

Pankone- Membru

- Mesaj n°44
ToNy a scris:cel mai bn este sa scrii lectia cu un pix care nu scrie si dupa doar dai peste sau sa rupi foaia cu lectia din caiet si sa desenezi avioane in timpul lucrarii)" longdesc="17" /> ,eu unu asa fac
![]()
nu stiu cat te ajuta astea ..
te complici aiurea.

parerea mea.

.A L E X- Administrator

- Mesaj n°45
se cunoaste ma cand rupi foaia din caiet :|...doar nu ai toate lectiile la jumate caietului
)
)
Pankone- Membru

- Mesaj n°46
.A L E X a scris:se cunoaste ma cand rupi foaia din caiet :|...doar nu ai toate lectiile la jumatea caietului)
si + de asta, sa zicem ca profa iti da test si iti da niste intrebari, iar tu ii pui toata lectia

fain asa ToNy.

ToNy- Membru

- Mesaj n°47
Pankone a scris:.A L E X a scris:se cunoaste ma cand rupi foaia din caiet :|...doar nu ai toate lectiile la jumatea caietului)
si + de asta, sa zicem ca profa iti da test si iti da niste intrebari, iar tu ii pui toata lectia
fain asa ToNy.
pai asta e mai mult pt istorie/geografie etc la romana si matematica nu ai cum ca iti da intrebari
colegu de banca anu trecut la teza la mate a desenat o p.ula pe foaie si a dat-o la profesor
dar partea rea este ca a ramas repetent

Pankone- Membru

- Mesaj n°48
ToNy a scris:Pankone a scris:.A L E X a scris:se cunoaste ma cand rupi foaia din caiet :|...doar nu ai toate lectiile la jumatea caietului)
fain asa ToNy.
colegu de banca anu trecut la teza la mate a desenat o p.ula pe foaie si a dat-o la profesordar partea rea este ca a ramas repetent
![]()
asta inseamna prostia.

"D O N"- Super Moderator

- Mesaj n°49
Pankone a scris:ToNy a scris:Pankone a scris:.A L E X a scris:se cunoaste ma cand rupi foaia din caiet :|...doar nu ai toate lectiile la jumatea caietului)
fain asa ToNy.
colegu de banca anu trecut la teza la mate a desenat o p.ula pe foaie si a dat-o la profesordar partea rea este ca a ramas repetent
![]()
asta inseamna prostia.
app unu a scris in a8a la punctul III la teza unde trb sa faci compunere a scris ''Mama face taitei,Tata baga p.ula in ei.""

.A L E X- Administrator

- Mesaj n°50
cum sa scrie asa ma