Fifa Online 2

Impartiti

D A N I
    Membru
    Membru

Varsta: 18
    Localizare: Tecuci

Fifa Online 2

Mesaj Scris de D A N I la data de Mier Iul 14, 2010 12:06 pm

Deci . acest Fifa Online 2 este un fifa cu grafica de 07-06 care este un mmo-sport . NU este addon sau patch ,este jocul FULL ! .

Jocul este original nu trebuie crack ca sa fie jucat , ci doar un cont pe siteul : http://fifaonline2.iahgames.com/site/index.aspx . Dupa ce ati creat contul intrati in joc si va logati . Acolo va alegeti o echipa care sa o folositi pt toate meciurile . Acea echipa poate fi schimbata. Merge cariera pe net , sa joci 1vs1 , 2vs 2 campionat de 4 sau de 8 oameni . Dificultatea creste cu cat castigi mai multe meciuri .Dupa fiecare meci jucatorii capata experienta si primiti sansa sa alegeti un cadou din 3 cutii care contin 3 dintre jucatorii lumii.

Jocul MERGE si pt tarile din europa , atunci cand va faceti cont alegeti TAIWAN .

Pt alte detalii GOOGLE !
    Are si posibilitatea de chat in timpul meciurilor si de a adauga prieteni cu care sa vb in meniu .

Download Torrent => http://fisierulmeu.ro/45F306UZXSHZ/FIFA-Online-2-rar.html

Vizitato
    Vizitator

Re: Fifa Online 2

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier Iul 14, 2010 12:11 pm

interesant:X

F.is.for.Fifa
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de F.is.for.Fifa la data de Mier Iul 14, 2010 12:47 pm

Doar din taiwan pot sa fiu ? m-am bagat la Others are cv ? :))

Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier Iul 14, 2010 4:43 pm

acu il scot si eu, sa vad cei cu el :X

dK mTr
    Membru
    Membru

Varsta: 17
    Localizare: Buftea

Mesaj Scris de dK mTr la data de Mier Iul 14, 2010 5:24 pm

Cerinţe minime:

CPU: PENTIUM 3 1.3GHZ sau echivalent
    RAM: 512MB
    HARD DISK: 2 GB
    VIDEO: placă grafică compatibilă DirectX 9.0c cu memorie minimă de 64 MB cu unul din chipseturile: ATI Radeon 7500 ; NVIDIA GeForce3, GeForce4Ti; Intel 915, 945/950
    DIRECTX: DirectX 9.0c
    INTERNET: conexiune broadband

Parere personala:

FIFA Online 2 este de fapt FIFA 07 gratuit ce se poate juca online intre jucatori din toata lumea. Are grafica ca FIFA 07, numai ca are transferurile aproape la zi, isi face update-uri zilnice. Se poate juca atat in campionat cat si online, se poate juca si World Africa Cup (nu stiu cat se v-a mai putea juca in World Africa Cup pentru ca s-a terminat). Dupa fiecare meci veti putea alege un cadou din 3. In cadouri puteti gasi 1 jucator sau tickete, se pot face transferuri.
    Online se pot face turnee de cate 4 sau 8 jucatori, sau se poate juca 1 vs 1 si 2 vs 2 (adica 2 useri joaca intr-o echipa si 2 intr-alta). Se pot face antrenamente, cand un jucator se accidenteaza poate fi tratat.
    Fiecare jucator de fotbal incepe de la nivelul 1, iar dupa fiecare meci ii creste o parte din nivel si apo creste si nivelul, moment in care poti alege in ce compartiment sa-i cresti skillul (defensiva, gk, atac...). Zic ca este un joc destul de reusit si imi place mult partea online.

Pentru a putea juca trebuie sa va faceti cont. Faceti-va cont pe TAIWAN. La Identification
    Number* puneti un numar pe care sa il tineti minte.

DOWNLOAD INREGISTRARE

Care este interesat de acest joc si vrea sa jucam un meci ceva poate sa ma caute la ID : mihai_bozz_boss
    Ar fii frumos sa se organizeze (aici) un campionat de FIFA Online 2 (2vs2) :)

Cateva video-uri de-ale mele.

Ultima editare efectuata de catre dK mTr in Mier Iul 14, 2010 5:30 pm, editata de 1 ori

m4ry3n
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de m4ry3n la data de Mier Iul 14, 2010 5:28 pm

deco_nike a scris:interesant:X

F.is.for.Fifa
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de F.is.for.Fifa la data de Vin Iul 16, 2010 12:13 pm

E super tare jocu am si eu cont si echipa :X si e super tare chiar ar fi ok sa se faca ceva cupa de 2 vs 2 :X

sebytheboy
    Membru
    Membru

Varsta: 19
    Localizare: Tg Mures

Mesaj Scris de sebytheboy la data de Vin Iul 16, 2010 1:10 pm

ii neaparat sa pun acolo taiwan??

D A N I
    Membru
    Membru

Varsta: 18
    Localizare: Tecuci

Mesaj Scris de D A N I la data de Vin Iul 16, 2010 1:16 pm

am zis sa puneti taiwan deoarece sa puteti juca si in europa :)

chirica
    GFX Winner
    GFX Winner

Varsta: 21
    Localizare: Dorohoi

Mesaj Scris de chirica la data de Joi Iul 22, 2010 5:16 pm

lam downloadat de 1 sapt si cv dar nici nu lam inst :)))

Acum este: Lun Mai 21, 2012 2:26 pm